SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

GELECEK PARTİSİ AMASYA 1. OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

GELECEK PARTİSİ AMASYA 1. OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI
Bu haber 05 Ekim 2020 - 10:41 'de eklendi ve 536 views kez görüntülendi.

Gelecek Partisi Amasya ı. Olağan Kongresi yapıldı.
Gelecek partisi Amasya il başkanlığı 1. Olağan kongresi 4 ekim pazar günü Ottoman düğün salonunda yapıldı. Kurucu il Başkanı Dr. Ali Kurt tek liste ile girdiği seçimde yeniden İl Başkanı seçildi. Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Eski Manisa Milletvekili Sayın Selçuk Özdağ, Samsun İl Başkanı Sayın Mustafa Yeşilyurt, Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Merkez yöneticileri Av. Rumi Bekiroğlu, Amasya Milletvekili Avni Erdem, Çorum il başkanı Gökhan Külcü Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan yardımcısı Seçkin Fazla katıldılar.

Kongre de konuşan Dr. Ali Kurt Amasya’ da gelecek partisini en etkili parti yapacaklarını her eve her mahalleye ulaşacaklarını Amasya ile kucaklaşacaklarını söyledi. Siyaseti bir hizmet aracı olarak gördüklerini bu millete daha iyi hizmet etmek için yola çıktıklarını ve her geçen gün partilerinin kar topu gibi büyüttüklerini belirti. Amasya Gelecek partisinin gerek yerel gerekse genel sorunları bildiklerini ve bu sorunları çözecek kadroya sahip olduklarını belirterek sözlerini tamamladı.

Dr. Avni Erdemir ise konuşmasında;
Türkiye’de siyasetin adresinin gelecek partisi olduğunu belirterek “Genel siyasette de yerel de Amasya bazında da siyasetin Baş aktörü biz olacağız. Amasya da gelecek partisinin siyaset okulu gibi çalışacak ve gençlerin önünü açacağız” dedi.

Genel Başkan yardımcısı Selçuk Özdağ’da yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Akp’ de teşkilat başkanlığı dahil görev yaptım. Üç dönem millet vekili oldum. Parti içerisinde Sayın Davutoğlu’ na haksız hukuksuz darbe yapıldı ben buna karşı çıktım. Davutoğlu’ nun yanında yer aldım. Davutoğlu’ nun suçu ne idi? O ülkeyi hukuk içerisinde yönetmek istiyordu. Tam ve Kamil manada demokrasi istiyordu. Bunun için siyasi etik yasası çıkarmak istedi. Siyasi partiler kanunu değiştirmek istedi bunlar birilerinin işine gelmedi ve önünü kestiler. Davutoğlu milli ve yerli olduğu İçin egemen güçler istemediler. Bugün gerçek manada muhalefet görevini gelecek partisi yapıyor. Gelecek Paris’i Türkiye’ye hukuku getirecek. Demokrasiyi hakim kılacak. Bireysel özgürlüklerin önünü açacağız liyakate dayalı bir sistem kuracağız” dedi.
Genel Başkan Sayın Davutoğlu da telekonferans yoluyla salona bir konuşma yaptı. Daha sonra yapılan seçimlerin ardından kongre sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA